header
  Nederlands
  English
  Deutsch
  Français
  Español
  Italiano
  Português

Zaklampen

Een complete lijn zaklampen welke alle wensen van professionals, militairen en avonturiers dekt.
Alle modellen zijn uitgerust met een lichtbron van hoge intensiteit met een lange technische levensduur.
Voor elke operatie of activiteit kunt u een passend model vinden, of het nu voor open terrein is of afgesloten ruimtes.

Mocht u een offerte wensen stuurt u dan ons uw aanvraag via email, duidelijk vermeldend wat de gewenste hoeveelheid en leverdatum is, welke accessoires u wenst en welk type individuele verpakking.
HID Zaklamp L1500

De L1500 is een geavanceerde HID zaklamp voor identificatie of herkenning van doelen of objecten op grote afstand.
Met zijn fel witte lichtbundel worden afgelegen terreinen zichtbaar welke normaal in duisternis gehuld zijn, daarom is dit model ideaal voor patrouilles en trekkingactiviteiten.
De zaklamp is onderdeel van een complete set inclusief accessoires voor het gebruik en onderhoud en is veilig opgeborgen in een beschermende koffer.HID Zaklamp L2000

Indien u een groter bereik wenst dan al mogelijk is met de L1500 dan kunt u dit model kiezen welke het donker doorklieft tot op 2.000 meter.
Het hogere vermogen en lichtopbrengst van de L2000 maken het verschil in vergelijking met de L1500.Tactische zaklamp L16340

De L16340 is een hele compacte tactische lamp met een krachtige Q3 CREE LED-lichtbron gevoed door een oplaadbare 16340 Li-Ion batterij.
Zijn zakformaat maakt van de L16340 een ideaal model voor kleine werkomgevingen, documentcontrôles, vis- en campingactiviteiten en gebruik binnenshuis.Tactische zaklamp L18650

Schokbestendig, stof- en waterdicht en een sterke witte lichtbundel producerend kan de L18650 worden beschouwd als één van de beste tactische zaklampen van de markt.
Miliair en beveiligingspersoneel alsmede onderhoudsteams en adventuriers prijzen het gebruik van dit model.
De Li-Ion batterij wordt opgeladen door een aansluiting aan de schroefbare zijkant van de zaklamp (zie foto).Tactische zaklamp L18650 met zoomfunctie

Deze compacte L18650 zaklamp stelt u in staat om de lichtbundel naar wens aan te passen aan de situatie.
Gemakkelijk te bedienen met de duim kunt u de lichtstraal aanpassen van een wijde bundel voor gebruik binnenshuis tot een geconcentreerde bundel licht waarmee u objecten tot 250 meter verlicht.
De kop van de zaklamp met de geintegreerde lens kan voor- en achterwaarts geschoven worden om de lichtbundel te controleren.Tactische zaklamp L500Q

Wanneer u of uw klant een krachtige compacte zaklamp zoekt met een sterk geconcentreerde straal met een bereik van 500 meter dan is dit het model dat u zoekt.
De dubbele 18650 Li-Ion batterij staat garant voor erg lang continu gebruik met vele uren brandtijd.
De L500Q kan gebruikt worden in stoffige en vochtige omgeving omdat dit model de hoogste graad van stof- en waterdichtheid heeft (IP68).Zaklamp relatiegeschenk

Een gift die jarenlang meegaat en door talloze gebruiken zeer lang herinnert aan uw blijk van waardering voor uw relatie. Hoog van kwaliteit, duurzaam, handig en fascinerend.
Verpakt in luxe giftbox compleet met uitgekozen accessoires.
Alle modellen binnen deze categorie komen in aanmerking, stuurt u uw uitgewerkte aanvraag naar ons toe met gewenste levertijd en -aantallen.Copyright © Wesh International.